header-tila

logo


 

Esityksiä

Kesällä 2019

Ruoveden Teatteri esittää kesällä 2019 Kirsi Sulosen näytelmän Ja Jumala loi naisen. Ohjaajaksi on valittu Ruoveden oma tyttö ja teatterimme kasvatti Veera Herranen. Veera on tuttu esimerkiksi Peppi Pitkätossun Peppinä ja Myrskyluodon Maijan nuoren Maijan roolista. Näytelmän ensi-ilta on lauantaina 29.6.2019 klo 16. Muut esitykset 2.-21.7. tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 19, sekä sunnuntaisin klo 16.

Uutiset

  • Jo perinteeksi muodostuneet pestuumarkkinat pidetään Sointulassa (Museotie 1, Ruovesi) 2.12. klo 16 alkaen. Tervetuloa mukaan teatteritoimintaa. Väkeä tarvitsemme näyttelijöiksi, lavastajiksi, kahvioon ja moneen muuhun tehtävään. Mikäli et pääse tuona päivänä tulemaan paikalle, mutta haluat silti mukaan näytelmään, niin voit laittaa sähköpostia, soittaa tai ottaa johtokunnan jäseniä hihasta kiinni ja ilmoittaa halukkuudesta lähteä tekemään teatteria. 

    Paikalla on myös ensi kesän ohjaajamme Veera Herranen

     
  • Syksyn perinteinen teatterimatka järjestetään poikkeuksellisesti maaliskuussa 2019. Matka suuntautuu lauantaina 9.3.2018 Tampereen teatteriin katsomaan Sademiestä. Sademies on koskettava ja hauska tarina itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Lisätietoa, aikataulut ja ilmoittautumiset lähempänä matkaa.

     

Ja Jumala loi naisen

Ensi-iltaan aikaa 29.06.2019 16:00 221 Päivää

ruovesiOP uusiennakkolippuhd markkinointi

Valokuvat näytelmistä: ©Heikki Saarinen, ©logoala©Antti Salkosalo ja ©Enni Verkkala