header-tila

logo


 

Esityksiä

Kesällä 2019

Ruoveden Teatteri esittää kesällä 2019 Kirsi Sulosen näytelmän Ja Jumala loi naisen. Ohjaajaksi on valittu Ruoveden oma tyttö ja teatterimme kasvatti Veera Herranen. Veera on tuttu esimerkiksi Peppi Pitkätossun Peppinä ja Myrskyluodon Maijan nuoren Maijan roolista. Näytelmän ensi-ilta on lauantaina 29.6.2019 klo 16. Muut esitykset 2.-21.7. tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 19, sekä sunnuntaisin klo 16.

Ja jumala loi naisen - on komedia naiseudesta, siihen liittyvistä stereotypioista, odotuksista ja paineista  tässä ajasta. Näytelmä ei saarnaa vaan tuo jokapäiväisiä tilanteita ja keskusteluita hersyvän huumorin keinoin uuteen valoon, jossa jokaisen katsojan - sukupuolesta riippumatta- on mahdollista peilata omaa kokemusmaailmaansa. 

Uutiset

  • Syksyn perinteinen teatterimatka järjestetään poikkeuksellisesti maaliskuussa 2019. Matka suuntautuu lauantaina 9.3.2018 Tampereen teatteriin katsomaan Sademiestä. Sademies on koskettava ja hauska tarina itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Lisätietoa, aikataulut ja ilmoittautumiset lähempänä matkaa.

Lahjakortit

Ja Jumala loi naisen

Ensi-iltaan aikaa   160 Days

ruovesiOP uusiennakkolippuhd markkinointi

Valokuvat näytelmistä: ©Heikki Saarinen, ©logoala©Antti Salkosalo ja ©Enni Verkkala