header-tila

logo


 

Lehdistöpalautetta Ruoveden Teatterista

Tässä vain muutama lehdistön palaute Ruoveden Teatterista vuosien varrelta:

”Hulvattoman hauskat käänteetkin voisivat kääntyä katsojan kiduttamiseksi, jollei niitä esitettäisi taidolla. Ruoveden Teatteriyhdistyksen ”veteraaninäyttelijät” osaavat ja elävät täysillä mukana.”
-Keskisuomalainen-

”Hyvä käsikirjoitus, ammattiohjaaja ja asiansa osaavat näyttelijät – siinä kolme perusasiaa, joilla saadaan aikaan hyvää ja nautittavaa kesäteatteria. Ruoveden Teatterilta on opittu odottamaan paljon, eivätkä odotukset online casino usa legal petä tälläkään kertaa.”
-Aamulehti-

”Jos tapaat Ruovedellä 40-59-vuotiaan naisen, joka on käynyt Pyynikkilän kesäteatterissa useammin kuin viitenä vuotena ja jolle Pyynikkilän näytelmässä on kesäteatteria kyllin, olet kohdannut varsin tyypillisen kesäteatterissa kävijän. Todennäköisesti hän kertoo sinulle kesäteatteriin tulonsa kimmokkeeksi aikaisemmat esitykset, kehuu näytelmää ja näyttelijöitä, mutta erityisesti viihtyisää ympäristöä.”
-Repliikki-

”Pyynikkilässä nähdään tänä kesänä poikkeuksellisen voimakasta ja virkeää teatteria. Kun näytelmä onnistuneesti liikkuu sydämellisen naurun ja surun kyyntelten välillä, ei kesäteatterilta voi juuri enempää vaatia”
-Ruovesi-lehti-

” Ruoveden teatterissa osataan laulaa ja näytellä”
-Vekkari-

ruovesiOP uusiennakkolippuhd markkinointi

Valokuvat näytelmistä: ©Heikki Saarinen, ©logoala©Antti Salkosalo ja ©Enni Verkkala