header-tila

logo


 

Lehdistöpalautetta Ruoveden Teatterista

Tässä vain muutama lehdistön palaute Ruoveden Teatterista vuosien varrelta:

”Hulvattoman hauskat käänteetkin voisivat kääntyä katsojan kiduttamiseksi, jollei niitä esitettäisi taidolla. Ruoveden Teatteriyhdistyksen ”veteraaninäyttelijät” osaavat ja elävät täysillä mukana.”
-Keskisuomalainen-

”Hyvä käsikirjoitus, ammattiohjaaja ja asiansa osaavat näyttelijät – siinä kolme perusasiaa, joilla saadaan aikaan hyvää ja nautittavaa kesäteatteria. Ruoveden Teatterilta on opittu odottamaan paljon, eivätkä odotukset online casino usa legal petä tälläkään kertaa.”
-Aamulehti-

”Jos tapaat Ruovedellä 40-59-vuotiaan naisen, joka on käynyt Pyynikkilän kesäteatterissa useammin kuin viitenä vuotena ja jolle Pyynikkilän näytelmässä on kesäteatteria kyllin, olet kohdannut varsin tyypillisen kesäteatterissa kävijän. Todennäköisesti hän kertoo sinulle kesäteatteriin tulonsa kimmokkeeksi aikaisemmat esitykset, kehuu näytelmää ja näyttelijöitä, mutta erityisesti viihtyisää ympäristöä.”
-Repliikki-

”Pyynikkilässä nähdään tänä kesänä poikkeuksellisen voimakasta ja virkeää teatteria. Kun näytelmä onnistuneesti liikkuu sydämellisen naurun ja surun kyyntelten välillä, ei kesäteatterilta voi juuri enempää vaatia”
-Ruovesi-lehti-

” Ruoveden teatterissa osataan laulaa ja näytellä”
-Vekkari-

Uutiset

 • Syksyn perinteinen teatterimatka järjestetään poikkeuksellisesti maaliskuussa 2019. Matka suuntautuu lauantaina 9.3.2018 Tampereen teatteriin katsomaan Sademiestä. Sademies on koskettava ja hauska tarina itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Lisätietoa, aikataulut ja ilmoittautumiset lähempänä matkaa.

   
 • Ruoveden Teatteriyhdistys ry:n vuosikokous on sunnuntaina 17.3.2019 klo 16.00 Harakkalan työväentalolla.

  Esillä sääntömääräiset asiat. Lisäksi kuullaan tuoreimmat kuulumiset ensi kesän näytelmästä Ja Jumala loi naisen.

  Kahvi- ja mehutarjoilu!

  Tervetuloa kaikki teatterista kiinnostuneet!

   

Liput

Ja Jumala loi naisen

Ensi-iltaan aikaa   132 Days

ruovesiOP uusiennakkolippuhd markkinointi

Valokuvat näytelmistä: ©Heikki Saarinen, ©logoala©Antti Salkosalo ja ©Enni Verkkala